Lancering van
'Zó werkt energie in Nederland'

Op 29 juni om 16.30 uur lanceren we tijdens de Transition Talks met 21 partijen rondom de energiesector Zó werkt energie in Nederland.  Dit is hét standaardwerk over het energiesysteem in Nederland voor alle professionals en beslissers. In de vorm van een online event wordt met verschillende gasten gesproken over vraagstukken in het energiesysteem en de inhoud van het boek.

Met Zó werkt energie in Nederland voorzien de 21 initiatiefnemers in een leemte. Dit boek brengt met heldere visualisaties en teksten de relevante feiten in kaart. Ondanks een overvloed aan beschikbare informatie ontbrak het aan één plek waar de werking van het energiesysteem op toegankelijke en gezaghebbende wijze wordt gepresenteerd. Save the date dus! Meld je hier aan:

https://ebn-events.nl/transition-talks/aanmelden/

 

Een mooie introductie over energie in Nederland

Op veel wordt fronten gewerkt aan de Energietransitie. Waanzinnig veel activiteiten dragen dan ook bij aan de klimaatdoelstellingen van 2030 en 2050. Iedereen krijgt in deze tijd daarom te maken met energie en de transitie. Daarentegen zijn er ook veel mensen die hier in werk of opleiding voor de eerste keer écht intensief mee te maken krijgen. Zó werkt energie in Nederland beantwoord een aantal van de essentiële vragen van nu over de transitie om deze mensen op weg te helpen.

Transition talks over ‘Zó werkt energie’

Het boek wordt gelanceerd bij Transition Talks,  een initiatief van EBN dat wordt ondersteund door het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord, het ministerie van Economische Zaken, NVDE en Stichting Natuur & Milieu. In deze periodieke talkshow haalt presentator Marcel Hoenderdos het net op, bespreekt hij de actualiteit en gaat hij, samen met een young professional uit het veld, in gesprek met de betrokken partijen.

U kunt deze link volgen om u aan te melden:

 

Handige informatie

Via digitale uitzending

29 juni 2021

16.30 – 17.30 uur

EBN Events

Gratis

Meer weten? Neem contact op

VNPI Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte
van de ontwikkelingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief